Iskusni stručnjak upozorio, Kejn nema šanse protiv Levija

Autor: Milovan Longinov
sreda 04.08.2021.
17:30
Izvor: Sportske.net

Oglasio se i Hari Rednap.

EPA-EFE/Mike Egerton
EPA-EFE/Mike Egerton

Povezane vesti

Bivši menadžer Totenhema Hari Rednap uveren je da vlasnik ovog kluba Danijel Levi neće pustiti prvu zvezdu tima Harija Kejna, uprkos tome što su sve glasnije najave da bi engleski napadač mogao da pojača Mančester siti.

Prethodnih dana na Ostrvu se digla velika prašina u vezi sa statusom Kejna, koji se u utorak nije pojavio na treningu Totenhema, ali iskusni stručanjk dovoljno poznaje Levija da bi upao u neku vrstu nedoumica.

"Imate posla sa veoma hladnim, proračunatim čovekom kada je u pitanju posao. Danijel Levi u takvim situacijama ne pokazuje emocije i osećanja. Znam kakav je", rekao je Rednap za BBC.

Zatim je istakao da sa Levijem nema raspravke.

"Osim ako Kejn nema klauzulu u ugovoru da može da ide za 120 miliona funti, u protivnom mu ne vredi što se svađa sa Danijelom. Levi će mu odgovoriti: ‘Da, rekao sam da možeš da odeš, ali samo ako ponude pravu cifru, ali oni to ne ispinjavaju i zato ne možeš da ideš", naveo je on.

Naveo je da Kejn u vrlo teškoj poziciji.

"Volim Kejna, kakav je to profesionalac i momak. Ali mislim da je ovde u vrlo teškoj poziciji jer ima posla sa čovekom koji jednostavno neće da popusti. Ili mu platite ono što traži ili ne dobijate igrača – to je to, takav je, neće odstupiti ni pedalj", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke