Islanđanin koji je u četvrtak "razbio" Izrael blizu Intera?!

Autor: Mladen Heleta
nedelja 24.03.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Fantastične partije Gudmundsona nisu prošle nezapaženo.

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Fudbalski klub Inter je već dogovorio dva pojačanja za predstojeći prelazni rok. Na "Đuzepe Meacu" će kao slobodni igrači stići napadač Porta Mehdi Taremi i vezista Napolija Pjotr Zjelinski, a treći novajlija bi trebalo da dođe iz Đenove.

"Gazeta delo sport" piše da je lider Serije A i tim koji će gotovo izvesno uskoro postati šampion Italije u ozbiljnim pregovorima oko dovođenja Alberta Gudmundsona, koji ove sezone blista u ekipi Đenove.

Jasno je da Đenova teško može da zadrži 26-godišnjeg napadača, čija se vrednost procenjuje na 30.000.000 evra.

Islanđanin je navodno izrazio želju da pojača Inter, pa je sada sve na klubovima i njihovom dogovoru oko obeštećenja.

"Gazeta" ističe da "Neroazuri" nisu spremni da plate 30.000.000 evra, ali jesu da Đenovi, uz manje obeštećenje, ustupe vezistu Valentina Karbonija, koji trenutno igra na pozajmici u Monci.

Gudmundson je inače još jednom skrenuo pažnju na sebe u četvrtak uveče, kada je predvodio svoj Island do trijumfa nad Izraelom u polufinalu "staze B" baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo. Islanđani su u Budimpešti slavili sa 4:1, a on je upisao het-trik.

Island će za dva dana u finalu biti nominalni gost Ukrajini u poljskom Vroclavu. Pobednik tog meča će igrati na Euru u Nemačkoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke