Istorija, Dejv napušta Čelsi?

Autor: Stefan Matić
nedelja 25.04.2021.
23:58
Izvor: Sportske.net

Španac uskoro ulazi u poslednju godinu ugovora.

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Čelsi je dobio juče bitan meč protiv Vest Hema u gostima. 

Tuhelova ekipa je slavila sa 1:0, sada pet kola pred kraj šampionata "plavci" imaju tri boda više od "čekićara" i četiri više od Liverpula. Sledi im još i polufinale Lige šampiona sa Real Madridom, dok su ranije ovog meseca osvojili FA kup. 

I tokom narednog leta biće ozbiljnijih pojačanja. Nemački mediji su preneli kako Tuhel želi ili Romelua Lukakua ili Erlinga Halanda u svojim redovima. Videćemo i pojačanje u defanzivi, navodno je Niklas Zule iz Bajerna prva meta. Pominje se takođe i Himenez iz Atletiko Madrida. 

Urugvajca vrednuju na oko 60 miliona evra, Čelsi bi mogao traženu cenu da smanji ukoliko uključe Cezara "Dejva" Aspilikuetu u posao. Španac je želja trenera Atletiko Madrida, Simeone poštuje univerzalnost kapitena Čelsija. Španac ima ugovor do 2022. godine, ima 31 godinu tako da ima još šta da pokaže na vrhu. 

U Španiji je nastupao samo za Osasunu pre odlaska u Marsej. Od 2012. godine je na "Stamford Bridžu", nema sumnje da je jedan od najvoljenijih igrača među navijačima Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke