Italija slavi, Murinjo ne može da čeka! Prve "igrice" Portugalca!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 12.07.2021.
10:12
Izvor: Sportske.net

Roma mora da ubrza...

Beta/Cecilia Fabiano/LaPresse via AP
Beta/Cecilia Fabiano/LaPresse via AP

Povezane vesti

Žoze Murinjo želi da ubrza dešavanja u prelaznom roku, on se sastao u Trigoriji sa sportskim direktorom Pintom, razgovarano je o pojačanjima, tri pozicije su posebmo bitne.

Portugalac želi da se konačno završi saga sa Rui Patrisijom nakon što je Pau Lopez otišao u Marsej, a osim golmana na meti su još dva igrača.

Jedan je Granit Džaka oko koga i dalje nema dogovora sa Arsenalom, a traži se i zamena za povređenog Spinacolu. Problem je što niko ne može da planira ono što se desilo i jedno od rešenja je da ostane Florenci koji može da pokriva obe aut linije. Drugo je kupovina ili pozajmica Bernadeskija iz Juventusa, ali on nije bek, Pirlo je pokušavao da ga iskoristi na toj poziciji, nije baš da se italijanski reprezentativac proslavio. Realnija meta je Dimarko iz Intera koji se vratio sa pozajmice, ali i šampion muči muku oko levog beka.

Tijago Pinto pregovara sa Ajntrahtom oko štopera Martina Hintegera, ali za Austrijanca Nemci traže 20 miliona evra. 

Otići će Pedro, Klajvert, ali izgleda ne i Smoling i Džek za koje Portugalac smatra da su zbog iskustva potrebni ekipi. 

Murinjo je tražio vreme, ali i da se brže oformi ekipa, Roma će deo priprema provesti u njegovom Portugali. "Specijalni" je širio optimizam po dolasku, ali sada spušta loptu.

Da li je to pritisak na klub da se ozbiljno pojača? Taj odgovor dobićemo tokom leta, ipak Murinjo ne radi ništa slučajno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke