Italija već bruji, dvojac iz Totenhema i Srbin od leta u Romi?

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 05.05.2021.
15:00
Izvor: Sportske.net

Do juče je malo ko verovao u ovo.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Dolazak Žozea Murinja na klupu Rome definitivno će napraviti zaokret u transfer politici "vučice", pa će Portugalac imati ogroman udeo u sastavljanju tima za narednu sezonu.

Malo ko je mogao da ne očekuje da je Portugalac za godinu i po dana u Totenhemu stekao simpatije prema pojedinim igračima ovog kluba, a prema navođenju Gazete delo Sport, dvojica su već utefterena "crvenom olovkom".

Reč je o višegodišnjem defanzivcu Totenhema Eriku Dajeru, koji je već sedam i po godina u klubu i deluje da bi mogao biti taj koji će da se pridruži doskorašnjem treneru.

Druga opcija je danski vezista Pjer-Emil Hojbjerg, koji na lično Murinjovo insistiranje prešao u avgustu iz Sautemptona.

Tokom daleko uspešnijeg prvog dela sezone reprezentativac Danske bio produžena Murinjova ruka na terenu, nešto poput Kristijana Eriksena pre toga.

Sada mi Roma sa njim dobila vredno pojačanje, ali je pitanje na da li će vlasnik "pevaca" Danijel Levi lako pristati da pusti dvojicu značajnih fudbalera.

Prema pojedinim najavama, put Rima mogao bi da krene i bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić, koji je sa Murinjom sarađivao u Čelsiju i Mančester junajtedu, ali za sad je sve na nivou spekulacija.

Sve će zavisiti i od mesta na kojem Roma bude završila aktuelnu sezonu, a trenutno im je velika borba i za sedmo mesto koje vodi u UEFA Ligu konferencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke