Italijan drži reč, jedna od trojice Realovih legendi je novi trener?!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.06.2018.
11:49
Izvor: Sportske.net

Sve su pokušali, ali bez uspeha. Ono što je sigurno, novi trener je legenda i bio je kapiten u jednom periodu istorije. Trojica u igri...

. EPA-EFE/ARMANDO BABAN
. EPA-EFE/ARMANDO BABAN

Povezane vesti

Poslednji pokušaj je propao.

Na sve načine je Florentino Perez pokušavao da ubedi Maksa Alegrija da dođe u Madrid, nudio mu i mnogo veću platu nego u Juventusu, ali je dobio negativan odgovor.

I Galijani je bio u misiji ubeđivanja, što mu Juventus neće oprostiti, ali Alegri nije želeo da prekrši reč.

Sedam dana pre nego je Zidan podneo ostavku, Maks je razgovarao o planovima u prelaznom roku sa čelnicima kluba, bili su prisutni Marota, Paratići, Anjeli i Nedved.

Tražio je osim Džana, Darmijana i rezervnog golmana Perina, uz Spinacolu i Kaldaru koji su već stigli.

Juve je sve te poslove praktično završio, ostao je vezista, da li bomba poput Sergeja ili Lorenco Pelegrini, ostaje da vidimo.

Bilo kako bilo, Alegri neće pogaziti reč i sada su Perezu ostale domaće opcije, pošto su ga prethodno odbili Poketino i Jogi Lev.

AS tvrdi da će jedan od trojice legendarnih igrača Reala biti trener u narednoj sezoni.

U konkurenciji su Guti koji trenira mladi tim, zatim još jedan bivši kapiten i legenda Mičel koji je radio u Olimpijajosu, Sevilji, Marseju, i prošle sezone u Malagi gde je smenjen. Inače, odigrao je preko 400 mečeva za Real, a vodio je i pre 12 godina drugu ekipu kluba.

Treće ime je Fernando Jero, još jedna ikona kluba. On je pošto je bio sportski direktor Malage, u Realu bio asistent Anćelotiju, nakon što je Zidan preuzeo drugi tim.  Vodio je Ovijedo i prošlog leta, nakon što klub nije uspeo da izbori povratak u Primeru, napustio je Asturiju.

Ostaje Konte, kao nagađanje medija, ali AS tvrdi da ga niko nije kontaktirao, niti smatraju da je pravi trener za Real, iako se Čelsi nada da bi njegovo imenovanje spasilo "Plavcima" odštetu od 12 miliona koju moraju da mu isplate za poslednju godinu ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FAUWEBUBA
Wednesday, 06.06.2018
17:10

Realu treba trener tipa Mladja Krstajic, sta perez zamisli ovaj samo da klima glavom, sta perez plati ovaj osvoji to. Guti lici na jednog koji bi se mogo snaci na tom mestu.

avatar
Grobar977
Wednesday, 06.06.2018
16:57

Nijedno od ovih rešenja nije dorbo za Real. Real je potreban iskusan trener od autoriteta i znanja, mislim da je Perez u problemu i da niko neće da radi sa njim. Nikada se nije desilo da toliki broj ljudi ne želi da dodje u najveći fudbalski klub na svetu a još negativnih stvari ima Ronaldo želi veću platu, Bejl želi minutazu itd itd

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 06.06.2018
12:31

Dal cete nekada, samo jednom, napisati prava imena Levu i Ikardiju ? A ne Jogi i Maurito. Da mi je jednom da dozivim to..

avatar
Roj Kin 16
Wednesday, 06.06.2018
13:24

Ja sam prije par dana bio oduševljen kad sam u isti dan pročitao Edi Kavani, Nando Ljorente i Maurito Ikardi..

avatar
FC Bayern Munchen
Wednesday, 06.06.2018
12:13

A da li znate zasto su Jogi Low , Poketino . Alegri odbili real ? Zato sto su uvideli kako real osvaja LS , Protiv Juvea penal u poslednjim sekundama , protiv Bayerna realovi igraci odmah dosli da povrede Robbena i Boatenga pa ne svirani penal nad Lewandowskom , Fnale su dobili zato sto su povredili Mohameda Salaha i Karijusa ,,,,,,,,l,,

avatar
magister
Wednesday, 06.06.2018
12:09

Polako će se doći do paketa koji predviđam, u interesu oba kluba: Konte i Azar u Real (verovatno i Morata), pare i možda neki igrač u Čelsi. Pošto će Čelsi napraviti i razmenu s Mančesterom, Vilijan - Marsial, možda tu bude i komplikovanijeg dogovora. Pretpostavljam da tajni kontakti već postoje, da se svi trude da ne istrčavaju previše, da ne slabe pregovaračke pozicije.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 06.06.2018
11:53

Realu treba trener koji je bio igracka legenda,jer sa igracima koje Real ima i koje ce tek dovoditi,bas moras biti operisan da ne izaberes bar neku dobitnu taktiku,a da ih smiris,to ne moze trener koji je imao mizernu igracku karijeru. Pa zamisli ti si Ronaldo i sada te tamo neki Alegri uci fudbalu,ne ide to tako.