Italijan najavio odlazak, PSŽ na pragu velikog pojačanja

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 12.05.2021.
11:00
Izvor: Sportske.net

Juventus gubi trku.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Talentovani italijanski fudbaler Manuel Lokateli najavio je odlazak iz Sasuola ovog leta, a sva je prilika da će karijeru nastaviti u Pariz Sen Žermenu za koji već igraju trojica njegovih sunarodnika.

Reprezentativac Italije je nepune tri sezone u Ređo Emiliji i prirodno je da su mu ambicije porasle da promeni sredinu.

Već neko vreme je interesantan PSŽ-u, a sudeći prema njegovoj poslednjoj izjavi, želja za saradnjom je obostrana.

"Želim da se oprobam u inostranstvu. Postoje vozovi koji ne prolaze dva puta. Kada na tom nivou vidite Veratija, Florencija i Kena, poželite da se i vi oprobate. PSŽ je top klub. Osim Italijana, tu su Nejmar i Mbape, dvojica od petorice najboljih igrača na svetu. Uz to, Pariz je prelep grad", rekao je Lokateli kojem ugovor sa Sasuolom ističe tek na leto 2023. godine.

Iskoristio je priliku da se zahvalio Sasuolu, naglašavajući da je ovaj klub verovao u njega kada su mnogi sumnjali. 

"Zahvalan sam im, ali svi znamo šta je za mene najbolje predstojećeg leta - izbor da li ću ostati u Italiji ili se otisnuti u inostranstvo", zaključio je Lokateli.

Vezni fudbaler rođen 1998. godine je oživeo karijeru u Sasuolo, klubu u koji je stigao još pre tri leta na pozajmicu iz Milana, gde je prethodno igrao standardno dve sezone.

Osim PSŽ-a za njegove usluge zainteresovan je i Juventus, ali u Torinu će morati najpre da se konsoliduju posle sezone za zaborav.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke