Italijan tvrdi, "Rosonerima" stiže pojačanje iz Reala!

Autor: Stefan Matić
utorak 25.06.2019.
21:33
Izvor: Sportske.net

Klub iz Milana blizu angažovanja defanzivca.

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

"San Siro" su napustili seniori, velikan će se koncentrisati na podmlađivanje tima.
Poznati italijanski novinar Fabricio Romano javlja da je sedmostruki šampion Evrope blizu sklapanja posla sa fudbalerom Real Madrida.

Radi se o detetu Atletiko Madrida, Teo Ernandeza, pre dve godine je pojačao redove Real Madrida što je izazvalo veliku pometnju u Madridu između dva navijača.

Dvadesetjednogodišnji levi bek ima dvojako državljanstvo, špansko i francusko, za sada je nastupao za mlade "Trikolore". Milan će uskoro predstaviti dobro poznatu italijansku formulu, plaćena pozajmica sa dogovorenim otkupom po isteku iste.

theo hernandez teo ernandez

Ernandez je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Real Sosijedadu, nastupio je na 28 utakmica sa učinkom od jednog gola i dve asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 26.06.2019
00:03

Ne verujem da je bolji od Rodrigeza , ali ajde da vidimo

avatar
rossonero_t
Wednesday, 26.06.2019
15:51

Ne mora da bude bolji, samo neka bude drugaciji od njega i dovoljno je. RR samo krene u napad i onda stane i vrati loptu nazad, ima dobar centarsut i nista vise, ovaj je mnogo brzi i dinamicniji igrac a to nama treba

avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 25.06.2019
22:49

Frans Fudbal je objavio da će Milan pokušati da dovede Nabila Fekira. Pretpostavlja se da će za dolazak kapitena Liona biti potrebno između 35 i 40.000.000 evra, što je znatno manje od 70.000.000 koliko su Francuzi tražili Liverpulu prošle godine.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 26.06.2019
00:03

Premalo je to ... Igrac i po

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 26.06.2019
11:34

Problemi sa kolenom, poslednja godina ugovora, nije ni 40 miliona evra malo.

avatar
rossonero_t
Tuesday, 25.06.2019
22:25

Lepo, ajde zavrsavajte to, smorile vise ove price i spekulacije...

avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 25.06.2019
21:37

Reina- Konti (lično bih čak pokušao i sa Alvešom na godinu dana), Kaldara, Romanjoli, Ernandez- Toreira - Kesi, Sebaljos - Paketa - Pjontek, Silva.
Plizari- Kalabria, Musakio, Andersen (Kabak neka malo zajebe tu priču iako razumem zašto naši žele da dovedu baš njega, a ne ovog kojeg predlažem), Laksalt- Biglia ili Veretu - Krunić, Bonaventura - Čalhanoglu - Kutrone, Kramarić ili neko drugi koji može i AMC/FC i koji nije klasičan sidraš već neko ko dobro barata loptom i koji bi istovremeno bio ozbiljna konkurencija Andreu Silvi, a ne neki levat koji bi služio samo za popunu kadra, dosta je toga.
Treći golman, Đalo, Abanda, još jedan vezni, peti napadač (Borini). Prodati Donarumu, Rodrigeza, Susa i Kastiljeha- tu imamo kapital od 120 do 150 miliona evra. Taj (deveti) vezni može i tek tamo na zimu, to nije toliko hitno iako bi bilo poželjno da ga imamo već sad.

avatar
Aleksandar 7
Tuesday, 25.06.2019
22:35

Odlicno...To ce otprilike tako i izgledati...Valjalo bi uzeti i Tonalija,ako nista barem ga kaparisati pa za dve sezone uzeti,da ima jednu u nogama...Ne bi bilo lose izboriti se i za Sensija(ukoliko se klub odluci da proda Bilju i/ili Kesija kome se cini se vise ide nego ostaje)...Pominje se i De Rosi koji bi odigrao sezonu ili dve,jeste u godinama ali bi definitivno bio plus za ekipu.Neizvesno je sta ce biti sa Susom,on zeli da ostane a cujem da ga i trener zeli i to na poziciji 10ke(tu bi on i Paketa bili konkurenti).Mislim i da je Calhanoglu u ovakvom razvoju situacije visak...Takodje Musakio ima ponude iz Vest Hema i Volvsa(pominje se 20-25 mil...)Sto se tice Borinija on zeli da ostane ma da ce u prvi tim verovatno biti prekomandovan i mladi Maldini tako da pitanje...Pozdrav

avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 25.06.2019
22:48

Da, zaboravio sam De Rosija (OPET), moze on umesto BIglie, a pre Veretua. Na i za jednu sezonu nece da skodi, a Tonalija neka uzmu u nekom dogovoru po kojem bi kod nas dosao za 6 meseci (moze i to sigurno) ili godinu dana. Suso je visak u svakoj varijanti i svakom razvoju situacije Haha Hakan uopste nije jer moze cak dve pozicije u ovoj formaciji, a ovde to moze cak i bolje i produktivnije nego u 4-2-3-1 sto su oni komicno nazivali i predstavljali kao 4-3-3. Mislim da Sensi ide u Inter, a moze Maldini umesto Borinija, to se ionako ocekuje.