Italijani ga preselili, Fiorentina "u zatvoru" našla zamenu za Vlahovića

Autor: Nemanja Janošev
sreda 02.06.2021.
12:38
Izvor: Sportske.net

Tvrde da odlazi.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Najbolji strelac Fiorentine Dušan Vlahović trebalo bi da napusti taj klub ovog leta, a sumnje je podgrejalo pisanje "Gazete" o njegovoj zameni.

Iako Fiorentina na čelu sa vlasnikom Rokom Komisom želi da produži ugovor mladog srpskog napadača, po svemu sudeći, on će ovog leta zadužiti opremu nekog drugog kluba. Mnogi se raspituju, opipavaju puls, ali za sada konkretnih poteza nema.

O njegovom odlasku svedoči i pisanje "Gazete" koja kaže kako se u Fiorentini pripremaju da Vlahovićevu ulogu prebace na Rusa Aleksandra Kokorina.

Iskusni napadač stigao je u Firencu zimus, ali se nije naigrao pored Vlahovića koji je upravo tada eksplodirao. Svega četiri utakmice, bez postignutog gola ne obećavaju, ali u klubu su rešeni da rade na njegovoj fizičkoj spremni koja nije na nivou iz prethodnih godina boravka u Rusiji, gde je dva puta bio proglašavan za igrača sezone.

Sve se izgubilo 2019. kada je na osnovu dva slučaja Kokorin jednu godinu proveo u zatvoru. On se teretio za napad na državnog službenika i rasističke uvrede upućene ka njemu, a jedna od njegovih žrtava zadobila je i trajno oštećenje mozga.

U svojoj rodnoj zemlji osvojio je sve što se osvojiti može noseći dresove Dinama i Spartaka iz Moskve, te Zenita.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke