Italijani iz dana u dan sele Vlahovića - Sada je u užem izboru

Autor: Nemanja Janošev
subota 05.06.2021.
12:55
Izvor: Sportske.net

Očekivano leto za srpskog napadača, ali gde će završiti?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Srpski napadač Dušan Vlahović definitivno je jedna od zvezda letnjeg prelaznog roka u Italiji.

Tamošnji mediji svakodnevno izveštavaju o budućnosti najboljeg strelca Fiorentine i nakon što se juče pojavila informacija da je Juventus ozbiljno zainteresovan za njega, sada "Gazeta" piše da ga je Milan svrstao u uži izbor za pojačanje u napadu. Nije tajna da je Milan zainteresovan, no "Gazeta" navodi da uz Dušana Vlahovića, postoje još dva špica koje bi "rosoneri" voleli da vide na "San Siru". 

Reč je o mladom Đanluki Skamaki iz Đenove i Arkadijušu Miliku koji je na pozajmici u Olimpik Marseju, gde se lepo snašao, ali poziv Milana da igra u Ligi šampiona bi ga možda naveo da prekine saradnju sa francuskim timom.

Đanluka Skamaka bi bio najjeftinija opcija za Milan. Njegova vrednost procenjena je na dvadesetak miliona evra, pritom ima 22 godine i pred njim je još vremena za razvijanje. Osam puta se upisivao u strelce na 26 odigranih mečeva prethodne sezone u Kalču.

S druge strane, Vlahović je u daleko najboljoj formi u ovom izboru sa 21 postignutim pogotkom prošle sezone. Blistao je u Fiorentini i o njegovim karakteristikama i brojkama se pisalo mnogo u prethodnom periodu.

Postoji i opcija da on ostane u Firenci, budući da prvi čovek kluba Roko Komiso želi da gradi tim oko njega i ponudi mu mnogo veću platu. Serija u kojoj je Duća glavni glumac trajaće čitavo leto, a mi ćemo pomno pratiti svaku epizodu i, naravno, epilog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke