Italijani javljaju, gotovo, Vlahović ima novi klub!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 17.08.2021.
11:58
Izvor: Sportske.net

Atletiko dobija talentovanog napadača.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Srpski fudbaler Dušan Vlahović uskoro će postati novi napadač madridskog Atletika, koji je skopio dogovor sa Fjorentinom vredan 70 miliona evra, prenosi Korijere delo Sport.

Iako smo jutros naveli, pozivajući se na isti izvor, da španski klub ne želi da izdvoji toliko novca za reprezentativca Srbije, samo nekoliko sati kasnije stigle su bombastične informacije sa Apeninskog poluostrva.

Vlahović iza sebe ima izvanrednu sezonu u klubu iz Firence i kao jedan od najtalentovanijih napadača današnjice skrenuo je pažnju mnogih klubova.

Kako je vreme odmicalo, izbor se suzio na dva - Atletiko i Totenhem, a iako su većim delom bili u senci, "Jorgandžije" su uspele da ostvare veliki transfer.

Dok čekamo ozvaničenje, podsetimo da u madridskom timu igra Stefan Savić, još jedan bivši fudbaler Partizana, a da je pretprošle decenije napad Atletika predvodio i Veljko Paunović.

Ipak, najuspešniji tandem bivših fudbalera Partizana u Madridu činili su trener Radomir Antić i fudbaler Milinko Pantić koji su 1996. godine doneli titulu Atletiku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke