Italijanski insajder progovorio o "mašini" Vlahoviću - Zna svašta i gde Srbin hoće!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 27.12.2021.
21:58
Izvor: Sportske.net

Ozbiljna saznanja.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Italijanski novinar Đanluka di Marcio bio je gost nemačkih medija za koje je govorio o brojnim transferima koji će biti u žiži interesovanja narednog leta.

Izuzev Erlinga Halanda i Kilijana Mbapea, glavnu  reč kada su u pitanju mlađe snage vodiće Dušan Vlahović iz redova Fjorentine. Sprema se njegova prodaja, licitira se sa cenom od 70 miliona i više, ali ko bi mogao da ga dobije?

"U ovom trenutku svaki klub bi trebalo da se uzme u obzir za Dušana Vlahovića. On je mašina, neverovatan je. Neverovatno je to kako je napredovao u poslednjih 12 meseci. Izuzetno je talentovan", rekao je Di Marcio, a potom nastavio:

"Juventus bi želeo da ga ima, ali to je veoma teško jer njegovi agenti traže mnogo novca. Tako da, teško je za Juve, ali i za kompletnu Seriju A da će on ostati u Italiji posle leta. Znam da želi da ostane u Fjorentini do leta i odvede klub u Evropu. Želi da napusti Fjorentinu s osmehom i da niko ne bi mogao da mu kaže: 'Nisi produžio ugovor i nisi se potrudio'. Njegovi agenti ne žele da pregovaraju sa Arsenalom jer smatraju da to nije dovoljno za njega. Misle da su Totenhem ili Mančester siti pravo mesto. Rad sa Antoniom Konteom bi mu i te kako pomogao da unapredi svoju igru, a mogao bi da uči i od Kejna ako ostane", smatra Di Maricio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke