Ivan menja Ronalda u Junajtedu?

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 17.07.2022.
10:45
Izvor: Sportske.net

Ko se ovome nadao?

@SkyBetChamp/Twitter
@SkyBetChamp/Twitter

Povezane vesti

Mančester junajted je u potrazi za novim napadačem nakon što je Edinson Kavani napustio "Old Traford" na isteku prošle sezone, a isto bi uskoro mogao da učini i Kristijano Ronaldo koji je već ponuđen nekolicini klubova, ali ga ni jedan nije želeo.

Prva opcija za Ronaldovog naslednika bio je stari znanac novog menadžer Erika ten Haga, mladi Brajan Brobi, ali se 20-godišnji Holanđanin odlučio za povratak u Ajaks posle kratke epizode u nemačkom Lajpcigu.

Danas engleski medjiji senzacionalno stavljaju napadača Brentofrda Ivana Tonija u prvi plan i najavljuju ga kao potencijalnog naslednik legendardnog Kristijana Ronalda u špicu Junajteda.

Imao je sjajnu sezonu 26-godišnji Toni u Brentfordu, postigao 12 golova na 37 utakmica u svim takmičenjima i bio ubedljivo najbolji igrač novajlije u Premijer ligi, tako na sebe skrenuo pažnju velikana.

Toniju ugovor sa Brentfordom ističe na leto 2025. godine, ali mu klub ne bi pravio problem da ostvari transfer karijere, ukoliko Junajted bude spreman da plati oko 30.000.000 funti za njegov otkup.

AdmiralBet je spremio sjajan specijal posvećen Premijer ligi. Naša prognoza je da će Mančester junajted završiti u Top 4, kvota je 1.83.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Sunday, 17.07.2022
15:56

Dobro je sto De Jong otpada.Junajted mora da kupi centralnog veznog i spica.Neves je dobro resenje a u spicu bi voleli da vidimo Musu Dembelea (Lion) ili Oxsimena.Nisam gledao Tonija i ne znam njegove mogucnosti.Ako se uigraju Rasford,Sanco pa i Marsijal spic ce imati laksi posao.Sa Eriksonom i Fernandesom, Junajted ce imati dobar napad ali ce i dalje biti slab u defanzivi prilikom kontri.