Iz Ajaksa u Dortmund je TAJ iskorak u karijeri? Rajola drži ključ

Autor: Milovan Longinov
utorak 15.02.2022.
17:18
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo pravi put?

 EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Nusair Mazraui je jedan od mnogih slobodnih igrača koji će promeniti klub ovog leta.

Njega zastupa Mino Rajola, a svi znamo da on za svoje klijente uvek pronađe najbolje rešenj. Ipak, danas se pojavila zanimljiva informacija da Borusija Dortmund želi desnog beka Ajaksa.

Mazraui je nedavno rekao da želi iskorak u karijeri nakon 12 godina u Ajaksu i da je pravi trenutak da ode na leto. Ipak, postavlja se logično pitanje - da li je Dortmund iskorak u odnosu na Ajaks?

Bundesliga u odnosu na Erediviziju svakako da jeste, ali Ajaks je, na primer, u grupnoj fazi Lige šampiona, ove sezone, razbio Dortmund. U Amsterdamu je bilo 4:0 u Dortmundu 3:1 za Ajaks, "kopljanici" su i dalje u Ligi šampiona, a Dortmund se sastaje sa Rendžersom u Ligi Evrope.

No, i pored svega, Mazrauijeva opcija je Dortmund, što i nije iznenađenje ako se vratimo na Rajolu. On u Dortmundu ima Halanda, a letos je doveo i Malena, pa je praktično ojačao svoje veze u klubu.

Osim Borusije, pominju se i dalje Barselona, ali i Sevilja. Što se Barse tiče, ona pregovara i sa Aspilikuetom i Kristensenom, pa je teško da će baš i Mazrauija dovesti kao trećeg slobodnog igrača. 

Sevilja je poslednja opcija, ali Andalužani su navodno u trci, potvrdio je danas Fabricio Romano. Mazraui ima i nekoliko ponuda iz Italije, tako da nas čeka luda trka... 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke