Iz Barse oteran, sada jedan od najboljih i kaže: "Real Madrid je san svakog igrača!"

Autor: Milovan Longinov
sreda 15.11.2023.
12:45
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo neki nagoveštaj?

EPA-EFE/Sergio Perez
EPA-EFE/Sergio Perez

Povezane vesti

Levi bek/vinger Bajer Leverkuzena Aleks Grimaldo dao je zanimljivu koja će izazvati veliku pažnju u Španiji.

Već smo pisali o njegovoj čudnoj karijeri, kako je kao kapite Barselone B proteran iz kluba, a danas o njemu bruji Evropa.

Grimaldo je dobio debitantski poziv za reprezentaciju Španije, iako ima čak 28 godina. No, deluje da kod Ćabija Alonsa igra fudbal karijere i da je sa razlogom sada okarakterisan kao jedan od najboljih u Evropi na svojoj poziciji.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da nije zatvorio vrata Real Madridu. Naravno, u pozadini je sigurno bilo pitanje o potencijalnom dolasku Ćabija Alonsa u Real Madrid, jer je upravo Grimaldov trenera prva meta Florentina Pereza.

"Svaki igrač mašta o Real Madridu. To je jedan od najvećih, ako ne i najveći klub na svetu. Ali ja sam sada igrač Bajer Leverkuzena i želim samo da nastavim da radim i igram kao sada, pa ćemo videti šta će se desiti u budućnosti.", rekao je Grimaldo. 

Iako je Grimaldo došao kao slobodan u Leverkuzen, po isteku ugovora sa Benfikom, nema sumnje da će Bajer tražiti veliki novac za njegov potencijalni transfer.

S druge strane, Alfonso Dejvis je i dalje prva meta Real Madrida, ali, da sačekamo da čujemo šta će reći Ćabi Alonso ako nasledi Karla Anćelotija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke