Iz Beograda sa ljubavlju, Ronaldovi uslovi, spisak imena već spreman?!

Autor: Boris Jovanović
petak 26.03.2021.
10:18
Izvor: Sportske.net

Kristijano čeka duel sa Srbijom, ali se jedino priča o njegovoj budućnosti...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je u Beogradu, i dalje se spekuliše o njegovoj sudbini. U ovom trenutku kolaju razne vesti, pre svega o povratku u Real Madrid. Priča se da je spreman da smanji platu, ali Perez traži da javno kaže da želi natrag, što bi bila neka vrsta izvinjenja.

Ipak, sve je na dugom štapu, odluka jeste u Kristijanovim rukama, ali Juventus želi da zadrži Portugalca, po cenu da se odrekne Dibale, ali i da ne otkupi Moratu.

Jer, šta je plan za povratak na vrh?

Navodno je Ronaldo tražio od kluba da dovede napadača sa sličnim karakteristikama Benzemi što je zaista teško naći. Fudbalera koji može da sačuva loptu napred, dovoljno je jak da nosi štopere na leđima i otvara prostor za Ronalda.

Jasno je i da je takvog nemoguće dovesti, Benzema je jedan, ali Juventus razmišlja da vrati Keana iz PSŽ koji je sličan tip igrača, mada ne tako kvalitetan. Drugo rešenje bi bio Ikardi koji je rođeni strelac, ali je strašno pokretljiv, otvara prostor.

Treće, što je ipak malo verovatno je dovođenje Kuna Aguera, koji će biti slobodan. Pre deset godina, Atletiko je prihvatio ponudu Juventusa, ali se pojavio Siti, ponudio mnogo veći novac igraču i Aguero je otišao na ostrvo, ispisao istoriju.

Nema mnogo igrača kakve traži Ronaldo, i pitanje je šta Juventus može, pošto će morati i da dovede pleja. Jedna varijanta je da ode Ramzi, ali i verovatno Rabio, da se skupi novac za Lokatelija koji je tehnički mnogo nadmoćniji u odnosu na pomenute igrače i čija bi leđa čuvali Bentankur i MekKeni koji se odlično pokazao.

Sve su to varijante, Dibala je inače sve dalje, nema nameru da potpiše ugovor, pitanje je samo ponuda koje će stići, da li trejda sa Ikardijem, ili eventualno Pogbom, no za sada nema razgovora o tome.

Ronaldo je u Beogradu, videćemo ga sutra na delu, ali u medijima u Portugalu, se mnogo više priča o njegovom transferu, nego meču sa Srbijom. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Friday, 26.03.2021
13:44

Dal' se nije u nekoj drugoj galaksiji pojavio neko ko bi mogao da konkuriše izlizanom, pa mu treba Benzema za dominaciju na intergalatičkom nivou? Kol'ko vidim u ovoj galaksiji je G.O.A.T i bez Benzeme, samo u ovoj sezoni je srušio više rekorda negoli svi ostali zajedno u svojim karijerama, Pelea je srušio 5 puta i još će ga rušiti nekoliko puta do kraja sezone, da ne pominjem onoga Ali pa nešto Iranca, Puškaša i ostalu boraniju koju je oduvao, prošle sezone je srušio Svetske rekorde Usain Bolta i Javier Sotomayora itd. 😂😂😂

avatar
Колатерална Штета
Friday, 26.03.2021
10:50

Možda posle subote bude hteo Mitrovića :D