Iz Čempionšipa u - Barselonu?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 25.06.2024.
13:30
Izvor: Sportske.net

Katalonci imaju i alternative.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Niko Vilijams je prva opcija za Barselonu ovog leta, ali Katalonci gledaju i ka alternativama ukoliko finansijska situacija ne omogući transfer napadača Atletik Bilbaa.

Prema današnjim informacijama iz katalonskih medija, Barselona je kontaktirala i agente krilnog napadača Hal sitija - Džejdena Filogena! 

U pitanju je 22-godišnji krilni napadač, koji je protekle sezone postigao 12 golova i upisao šest asistencija na 32 nastupa u Čempionšipu. Takođe je upisao i četiri nastupa za mladu reprezentaciju Engleske za koju je postigao i tri gola.

On je rođen u Londonu, potiče sa Dominikane, a Barselona bi ga dovela na pozajmicu sa otkupom narednog leta, ali samo ukoliko ne uspe da dovede Nika Vilijamsa.

Zanimljivo da Filogen nije jedina opcija, jer je i Džejdon Sančo takođe ponuđen Barseloni, pošto Erik ten Hag ne računa na njega u Mančester junajtedu. 

Sve u svemu, Barselona gleda razne opcije na tržištu, ali ujedno veruje da će konačno uspeti da posluje 1:1, odnosno da se vrati na normalan način funkcionisanja prvi put još od pandemije korona virusa. 

Ukoliko se to desi, onda je izvesno da će Niko Vilijams biti pojačanje, ali, u Barsi su spremni i za "lou kost" varijante kao što je Džejden Filogen.

Pogledajte o kakvom igraču je reč...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke