"Izdaje" Barsu, hoće u Madrid?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 14.06.2021.
17:38
Izvor: Sportske.net

Jasno je da želi da se vrati u Španiju, ali gde?

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Štoper Ajmerik Laport poručio je upravi Mančester Sitija da ovog leta želi da se vrati u Španiju.

Laport je izgubio mesto startera od kako je došao Ruben Dias, pošto je Pep Gvardiola sa njim upario Džona Stounsa, a od nedavno reprezentativca Španije preselio na klupu.

Laport je izrazio nezadovoljstvo i navodno još zimus najavio svoj odlazak na leto. Barselona želi da ga dovede, potreban joj je levonogi štoper pošto su Samjuel Umtiti i Klemen Lengle otpisani, ali sada madridski mediji pišu da je njegova želja prestonica Španije.

Ne toliko pouzdani "El konfidensial" otkrio je da Laport želi da pojača ili Real Madrid ili Atletiko Madrid.

Realu će možda biti potreban ako odu i Ramos i Varan, mada je tu sada i David Alaba, koji je takođe levonog. Mete Reala su Kunde iz Sevilje i Pau Tores iz Viljareala, do sada se nije pominjao Laport.

Što se Atletiko Madrida, tiče, štoperske pozicije pokrivaju Felipe, Himenez i Savić i sigurno da bi im dobro došao još jedan kvalitetan štoper, jer Dijego Simeone od ove sezone forsira formaciju sa trojicom u odbrani.

Izvesno je da će Laport uraditi sve da napusti Siti i da se vrati u Španiju, a ostaje da vidimo da li je tačno da ne želi u Barselonu, kojoj je i ruku na srce najpotrebniji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke