Izgleda da je Vest Brom rešio da proda kapitena

Autor: Boban Filipović
sreda 24.01.2018.
17:29
Izvor: Sportske.net

'Vrećice' su pojačale defanzivu, što bi mogao da bude uvod u transfer Džonija Evansa.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Iako su u veoma nepovoljnoj poziciji, s obzirom da se ekipa nalazi u zoni ispadanja, sve ide ka tome da Vest Bromvič Albion priprema teren za prodaju kapitena Evansa.

Deluje da je na 'Houtornsu' procenjeno da bi bilo najpametnije da se iskoristi trenutak kada za bivši štoper Mančester junajteda vlada veliko interesovanje i da se njegovom prodajom napuni kasa ove zime.

Evans se najčešće dovodio u vezu sa Mančester sitijem, u priči je i dalje Lester, čija je prilično izdašna ponuda odbijena letos, teren je opipavao i Arsenal, procena je da ove zime VBA može na njemu da zaradi 25 miliona funti.

U slučaju odlaska reprezenativca Severne Irske, štoperski tandem Vest Broma bi činila dvojica Egipćana.  

Iz Birmingema stiže potvrda da je sklopljen posao sa Zamalekom oko dolaska štopera Alija Gabra, momka koji je partner Hegaziju u reprezentaciji Egipta.

Ovaj visoki 29-godišnjak će doći na pozajmicu do kraja sezone koja će 'Vrećice' koštati nešto manje od pola miliona funti, a dogovoreno je i da ukoliko zadovolji bude otkupljen na leto za miliona i po funti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
milosct
Wednesday, 24.01.2018
21:51

Kakvi li mozgovi mogu da ponude 25M za drvo kakvo je Evans?

avatar
lonchy2909
Wednesday, 24.01.2018
18:46

A dowson ima 36, a mc auley 38. Kupuju ovoga momka da bi na kraju sezone rijesili pitanje odbrane. Ne verujem da ce prodati Evansa. Da ga planiraju prodati ne bi mu dali kapitensku traku nakon godinu dana u klubu.

avatar
Thursday, 25.01.2018
03:31

bi ako ce mu to povecati cenu, kao sto jeste