Izgradnja novog Junajteda počinje iz Rima?

Autor: Lazar Nikolić
sreda 27.04.2022.
16:55
Izvor: Sportske.net

Murinjo neće biti oduševljen.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Mančester junajted polako završava još jednu sumornu sezonu. Od trofeja na "Old Trafordu" ponovo neće biti ništa, a ni od učešća u Ligi šampiona naredne sezone.

Tračak nade da se nešto može drastično promeniti u posrnulom gigantu jeste dolazak novog menadžera Erika ten Haga koji će preuzeti "Crvene đavole" ovog leta.

Mnogo fudbalera povezuju se sa Junajtedom proteklih nedelja, vrše se razne projekcije tima za iduću sezonu, a šta će od svega toga biti videćemo u letnjem prelaznom roku.

Danas su italijanski i engleski mediji lansirali još jedno ime kao potencijalno pojačanje Mančester junajteda za narednu sezonu. U pitanju je fudbaler Rome i reprezentativac Italije Nikolo Zaniolo.

Ovaj 22-godišnjak pokazao je igrama u Romi da izrasta u velikog fudbalera. Za kratko vreme postao je ljubimac navijača na "Olimpiku", ali se ambicije kluba, koji već godinama tavori u prosečnosti ne poklapaju sa željama mladog ofanzivca da postane jedan od najboljih italijanskih igrača u narednoj deceniji, pa se čini da je došlo vreme za stepenik više u karijeri.

Poslednju reč oko eventualnog dolaska Zaniola na "Old Traford" imaće trener Rome, a nekada menadžer Junajteda Žoze Murinjo, koji verovatno ne bi bio presrećan da ostane bez jednog od svojih najboljih fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke