Izmišljotina o Dibali, ništa od najavljene "bombe"!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 05.05.2022.
17:00
Izvor: Sportske.net

Gde će završiti Argentinac?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kratkog daha bila je informacija da bi as Juventusa Paulo Dibala mogao da pojača Borusiju iz Dormtunda pošto je pouzdani novinar Patrik Berger demantovao pisanje italijanskog lista "Korijere delo sport", objavljenog u današnjem izdanju.

Dibala je jedna od glavnih tema u Italiji posle nedavne odluke da ne produžu ugovor sa Juventusom, a nakon dana u kojem je viđen kao novi fudbaler Intera, pojavila se spekulacija za Borusiju.

Berger je nedugo nakon senzacionalnih natpisa da bi od naredne sezone mogao da igra u tandemu sa Lukom Jovićem ubrzo demantovao spekulacije ističući da Borusija nije toliko finansijski izdašna da obezbedi platu za "La Hoju".

"Dibala je odbio ponudu od 6,5 miliona evra koju mu je dao Juventus, Borusija ne može da se nosi sa tim", naveo je novinar nemačkog Sporta.

Podsetimo, samo dan ranije preneli smo da ništa nije odlučeno o prelasku u Inter, koji i dalje slovi za favorita za potpis bivšeg igrača Palerma.

Za to vreme, Dibala se sa saigračima iz Juventusa sprema na gostovanje davljeniku Đenovi u petak, a AdmiralBet vam za pobedu velikana iz Torina nudi kvotu od 1,95.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke