Iznenađenje, Barsina ponuda otišla u Argentinu, umesto u Mančester?

Autor: Milovan Longinov
petak 10.12.2021.
16:28
Izvor: Sportske.net

Katalonci pokušavaju da se pojačaju na sve načine.

Twitter/@FCBarcelona_es
Twitter/@FCBarcelona_es

Povezane vesti

Ćavi Ernandes je zatražio od Đoana Laporte barem dva pojačanja u zimskom prelaznom roku, a uprava Barse radi punom parom. 

Prva meta ostao je Feran Tores i trenutno su šanse da će preći u Barsu na zimu preko 90%, jer je preostalo još da se utanače sitnice oko načina isplate. 

Druga meta bio je Edinson Kavani, ali Junajted ga neće tako lako pustiti na zimu, pa se Barsa okrenula napadaču River plejta - Hulijanu Alvarezu.

U pitanju je mladi napadač koji ima tek 21 godinu, ugovor do 31. decembra, 2022, pa bi Barsa mogla da ga dovede za manje novca.

On je eksplodirao kod trenera Marsela Galjarda, na 20 utakmica ove sezone postigao je 17 golova i dodao još sedam asistencija. Takođe, pored Barse, prate ga Milan, Inter i Juventus. 

Njegova otkupna klauzula postavljena je na samo 20 miliona evra, a možda bi Barsa mogla da ga dobije i za manje novca pošto je u poslednjoj godini ugovora. 

Barsa želi što pre da dovede napadača, sada se povredio i Memfis Depaj, vratiće se za mesec dana, ali je jasno da ne može sam da igra na poziciji "devetke" cele sezone. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke