Iznenađenje - Jovićeva zamena stiže iz Katalonije?!

Autor: Milovan Longinov
subota 30.04.2022.
09:58
Izvor: Sportske.net

Nova vest iz Madrida.

 EPA-EFE/Chema Moya
EPA-EFE/Chema Moya

Povezane vesti

Real Madrid je precrtao Luku Jovića i Marijana Dijaza, a danas je stigla informacija da Karlo Anćeloti želi - Raula De Tomasa!

Napadač Espanjola igra odlično, ove sezone postigao je 15 golova, a zanimljivo da je prošao sve mlađe kategorije Real Madrida. 

Išao je na brojne pozajmice, ali kada je eksplodirao u Rajo Valjekanu u sezoni 2018/19, Real ga je prodao Benfiki za 20 miliona evra.

Nakon jedne sezone u portugalskom klubu, Espanjol je odlučio da ga kupi za 15 miliona i Raul De Tomas je ponovo eksplodirao.

Od dolaska u Espanjol, postigao je 43 gola na 85 utakmica, pa je skrenuo pažnju velikim klubovima. 

Real Madrid bi mogao da ga vrati posle tri godine, kao alternativu Karimu Benzemi, koji neće moći da vuče tim na svim frontovima i naredne sezone.

Erling Haland je teška meta, želja broj jedan je Kilijan Mbape, ali on neće biti konkurencija Benzemi, jer želi da igra po levom krilu. 

Raul De Tomas nije jeftin, Espanjol traži 30-40 miliona za njega, ali ako ga zove Real Madrid, onda bi i igrač uložio maksimalan trud da napusti klub. 

Sve u svemu, ovo je još jedna potvrda da su Jovićevi dani u Madridu odbrojani, ostaje da vidimo ko će biti druga "devetka" Madriđana naredne sezone...

Što se Jovića tiče, on je već na meti velikana, i deluje da će imati ponuda...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke