Iznenađenje u Madridu, nezamenjivi mora da ode, ovo je crna lista?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 11.05.2021.
08:25
Izvor: Sportske.net

Može biti samo jedan?

Beta/AP Photo/Manu Fernandez, File
Beta/AP Photo/Manu Fernandez, File

Povezane vesti

Real Madrid sprema poveću letnju rekonstrukciju u svim linijama tima.

Marka danas otkriva da će dolaskom Davida Alabe, te odličnom formom Edera Militaa, otići ili Serhio  Ramos ili Rafael Varan, koji više neće biti toliko sigurni. 

Navodno, Zidan ima plan da Alabu koristi na poziciji štopera, Naćo će ostati u rotaciji, Militao je iskočio u prvi plan i sada Perez mora da donese najtežu odluku da izabere Ramosa ili Varana koji su bili stub odbrane poslednjih 10 godina.

Za sada nema naznka koji će od njih dvojice ostati. Problem je što Ramosu ističe ugovor i Real ne bi mogao da zaradi njegovim dolaskom. S druge strane, Varan je u najboljim godinama, ugovor ističe 2022. godine i Real na leto mora da ga proda ako ne produži saradnju. 

Osim jednog od njih dvojice, odlaze - Marselo, Isko, Bejl, Marijano Dijaz, Luka Jović, Dani Sebaljos, od kojih Perez želi da inkasira preko potrebni novac.

Kako stvari stoje, Reala čeka totalni remont, ali ne samo u poslednjoj liniji odbrane. 

Očekuje se da Kilijan Mbape bude meta broj jedan u napadu, to će takođe biti  teška operacija, baš zbog toga se i očekuje da Perez rastereti budžet, jer i Varan i Ramos imaju visoke plate i među plaćenijima su u ekipi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Tuesday, 11.05.2021
08:39

Nijedan od pomenutih, iskljucujuci varana i ramosa nema preterano bitnu ulogu niti ce u doba pandemije dobiti preveliki novac za njih. Realnije je da sacekaju 2022 i uzmu mbapea za dzabe, nego da sada istresu 100+ miliona za njega. Realov tim je ostario, lose je uradjena tranzicija i to se sada oseti