Jagma za Toresom, jedan klub odustao, na stolu ponude iz Engleske i Italije, Real razmišlja!

Autor: Nikola Miloradović
petak 12.06.2020.
15:57
Izvor: Sportske.net

Sve je izvesnije da će mladi Španac ovog leta promeniti sredinu.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Feran Tores polako izrasta u jednog od najtraženijih igrača na tržištu, razlozi su jasni.

Dokazao je u dresu Valensije da poseduje ogroman potencijal, a ugovor sa "Slepim miševima" mu ističe na leto naredne godine, što znači da bi ovog leta mogao da bude daleko povoljniji nego što to njegova otpusna klauzula govori.

Mladi fudbaler ima klauzulu od 100 miliona evra, ali je jasno da je niko neće platiti, kako je utisak da Tores neće produžavati vernost ekipi sa "Mestalje" i da je španskom klubu ovo poslednja prilika da zaradi novac na njegovoj prodaji.

Borusija Dortmund je dugo važila za favorita kada je njegov potpis u pitanju, spremni su bili da plate i 50 miliona evra za njegove usluge, ali su odustali.

Prema informacijama koje prenosi "Goal.com", "Milioneri" ne žele da ulaze u trku sa klubovima iz Premijer lige, Primere i Serije A, svesni da će zbog sve većeg interesovanja cena mladog fudbalera dodatno skočiti.

baner 3

Toresa prate Mančester junajted i Liverpul, a isti portal otkriva da su dva tima iz Engleske, nije poznato da li su baš u pitanju Junajted i Liverpul, već poslala svoje ponude na "Mestalju".

Njima se priključuje i jedan tim iz Serije A, pisalo se ranije o interesovanju Juventusa, mada ne treba otpisati ni Napoli, koji sprema potpunu rekonstrukciju tima i pritom ostaje bez Hosea Kaljehona, dok dva tima iz španske Primere razmišljaju da takođe pošalju svoje ponude za Toresa u Valensiju, jedan od ta dva tima je Real Madrid.

Dakle, čini se da su Valensiji vezane ruke, ali sa zadovoljstvom mogu da gledaju kako se sve veći broj klubova uključuje u trku za potpis njihovog fudbalera, pa tako mladom Toresu cena uporno raste.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke