Jaja Ture prošao preglede u Londonu!

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 28.08.2018.
23:59
Izvor: Sportske.net

Vezista će očigledno karijeru nastaviti u glavnom gradu Engleske.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Nije bilo mesta za legendarnog Jaju u fantastičnom sastavu Sitija. Gvardiola mu je jasno stavio da znanja da neće nastupati više za "Građane" jer nije u stanju da pruža vrhunske partije koje se u ovom klubu očekuju.

Tridesetpetogodišnji vezni igrač je u Premijer ligu stigao 2010. godine iz Barselone, a u Mančester sitiju je uspeo da ispiše brojne istorijske stranice ovog kluba. Sada je vreme da krene dalje, on očigledno ne želi još da završi karijeru, a ni da ode u Kinu, pa kako prenosi njegov agent, Dimitri Seluk, on će karijeru nastaviti u Londonu, ali gde?

Bugarin je na svom oficijalnom tviteru preneo kako je Jaja prošao medicinske preglede u Londonu, ali nije naveo za koji klub će nastupati?

Da li će vezista Obale Slonovače ponovo sarađivati sa Manuelom Pelegrinijem u Vest Hemu? On je kod Pelegrinija bio ubedljivo najbitniji šraf u šampionskom timu Sitija.

Da li će Pelegrini dovesti Jaju kako bi doneo ogromno iskustvo u svom novom timu, sa kojim se muči na početku ove sezone ili će ipak Ture preći u neki drugi londonski klub?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Scholes
Wednesday, 29.08.2018
02:08

Bilo bi zanimljivo da ode u Celzi.

avatar
BlueMoon
Wednesday, 29.08.2018
01:45

Ture-Sanchez-Wilshere,po meni bolji vezni red od Junajtedovog i Arsenalovog.Samo ga treba uigrati.