Japanac prva bomba, sledeći je tandem - Sergej - Firmino?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 29.05.2023.
09:15
Izvor: Sportske.net

Priča je završena.

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Daiši Kamada će biti prvo veliko pojačanje Milana za sezonu 2023/24! 

Fabricio Romano je potvrdio i otkrio sve detalje, Japanac napušta Ajntraht kao slobodan agent, imao je brojne ponude, ali je izabrao Milan.

On će potpisati ugovor do 2028. godine uz godišnja primanja od tri miliona evra. Kamada igra na poziciji centralnog veznog igrača, a navijači Milana se nadaju da će klub uz njega dovesti i srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića. 

Sve su glasnije glasine da Milan želi Sergeja i da će krenuti po njega, mada nije tajna da ga prati i Inter, dok je Juventus bez Lige šampiona bez šanse da ga dovede. Italijanski mediji podsećaju da je Stefano Pioli bio prvi Sergejev trener u Laciju i da bi to moglo dodatno da "pogura" transfer. 

Takođe, u Milanu se nadaju da će Milan dovesti i Roberta Firmina, koji postaje slobodan i sigurno bi bio zanimljivo i veliko pojačanje. 

Osim toga, pominje se i Marko Asensio, koji je takođe slobodan od 1. jula, ali će Milan teško parirati ponudama Pari Sen Žermena i timovima iz Premijer lige. 

Naravno, Milan će morati da pojača i odbranu, Seržinjo Dest neće biti otkupljen od Barselone, a ostaje da vidimo koga će Paolo Maldini još dovesti na "San Siro". 

Sve u svemu, ako Milan dovede uz Kamadu i Sergeja i Firmina, kreacija u ofanzivnom delu ekipe i završnica definitivno neće biti problem...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke