Jasna pretnja Mbapeu, sme li PSŽ ovo da uradi? Vlahović treća, ali daleko najrealnija opcija!

Autor: Boris Jovanović
petak 28.07.2023.
09:34
Izvor: Sportske.net

Pat pozicija, javnost se digla na noge...

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Nema razrešenja situacije oko Kilijana Mbapea, iz raznih izvora je potvrđeno da nije ni želeo da se sretne sa Saudijcima i da ostaje pri svome, ili da ostane do narednog leta i ode kao slobodan igrač ili da sada pređe u Real Madridu.

Iz Dohe je stiglo uputstvo da ga prodaju, ali to nije lako, jer niko ne želi da plati 200 miliona (Saudijci su nudili 300), za igrača kome za 12 meseci ističe ugovor. Kada kažemo niko, mislimo na Real, jer priča se da Mbape ne bi prihvatio nijednu drugu ponudu, čak i ako ona stigne iz nekog od drugih evropskih klubova.

Pariski mediji tvrde da PSŽ neće popustiti i da planiraju da čak presele Mbapea na tribine u poslednjoj godini ugovora. Ali, već se oglasio sindikat fudbalera koji tvrdi da će klub odgovarati ako se tako nešto desi, a gradonačelnica Pariza je govorila o tome kao eventualnoj lošoj poruci pred OI u Parizu. Očekuje se da u rodnom gradu Mbape tada predvodi Francuze u pohodu na zlato.

Ali, ako ne bude igrao godinu dana u kakvom će stanju biti?

Javnost je na njegovoj strani, makar ona van fudbala, navijači su uz klub, poručuju da za fudbalera nema mesta u Pari Sen Žermenu.

Da Al-Kelaifi misli ozbiljno kada kaže da Mbape neće igrati više za Parižane, odnosno da klub neće mirno gledati kako mu ističe ugovor i odlazi besplatno narednog leta, govore i aktivnosti direktora Kamposa na tržištu. "Sveci" traže napadača, tri su imena. Prvo je Kejn, koji je ipak mnogo bliži Nemačkoj, drugo Hojlund iz Atalante koga traži i Junajted. Male su šanse da Parižani uzmu Danca jer nude 60 miliona kao poslednju ponudu što će "Boginja" odbiti. Sa druge strane, ostaje Vlahović, ali ni njega Juventus neće pustiti za 60 miliona.

Srbin je rovit, nije odmakao zbog povrede daleko sa pripremama, nije ga bilo u timu noćas protiv Milana. Na Apeninima su sigurni da Juventus i dalje pregovara sa Lukakuom i da ako budu uspešno završili posao oko Belgijanca, Vlahović sigurno odlazi...

Inače PSŽ danas u 12:20 igra protiv Serezo Osake prijateljski meč u Japanu, a kvore možete videti na AdmiralBetu!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke