Jasno, De Liht želi samo jedan klub!

Autor: Stefan Matić
utorak 05.07.2022.
18:53
Izvor: Sportske.net

Holanđanin želi da ispuni dečačke snove.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Sve je izvesnije, De Lihta nećemo još dugo gledati u crno-belom dresu kluba iz Torina. 

Pregovori Juventusa i mladog štopera oko produžetka saradnje nisu bili najuspešniji. Bivši fudbalera Ajaksa ima dogovorenu saradnju sa "bjankonerima" do 2024. godine, ali jasno da će ga Italijani već ovog leta unovčiti. 

Do početka nedelje Čelsi je delovao kao klub sa najvećim šansama za njegov angažman. Od danas "plavci" nisu favoriti, ta uloga pripada Bajernu iz Minhena. 

Spomenuli smo Bavarce jutros, tokom dana su se nemački mediji "raspisali". Navodno je i želja samog defanzivca prelazak u redove šampiona Nemačke. 

Nemački, ali i holandski novinari, navode kako De Liht podržava Bavarce još od malih nogu. Bajern ga navodno prati još od 2019. godine, ali su "bjankoneri" bili konkretniji pri pregovorima sa Rajolom i Ajaksom. 

Bajern je pokušao da smanji zahteve Juventusa uključivanjem Pavara u transfer, ali italijanski klub želi samo novac. I to ne ispod 100 miliona evra. Pardona neće dati ni Hasanu Salihamidžiću koji je godinama nosio dres kluba iz Torina a sada obavlja funkciju sportskog direktora kluba iz Minhena. 

De Liht neće tražiti ni povišicu ukoliko dođe do selidbe u Minhen, ali Bajern želi da konkretizuje "emotivnu stranu" Holanđanina i njegovu ljubav prema Bajernu, to jest ne žele "rat ponuda" sa Čelsijem i ostalim bogatim premijerligašima. 

Bajern za sada radi odličan prelazni rok. Na "Alijanc" stadion stigli su Mane, Mazrauiji i Gravenberh. De Liht bi bio spektakularan transfer za nemačkog diva. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke