Jasno je, ovakav Juve nema šanse, četiri imena za poslednja tri dana transfer pijace!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 29.08.2021.
07:44
Izvor: Sportske.net

Težak poraz traži radikalna rešenja...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je delovao tužno sinoć protiv Empolija, totalna nemoć, zvižduci navijača i horsko žaljenje medija za Ronaldom.

Jedno je sigurno, ovakav Juve nema šta da traži u borbi za titulu iako su ih pre prvenstva kladionice proglasile za favorita.

Alarm je odmah upaljen, stigao je Moaz Ken, tačnije vratio se, ali problem ostaje isti, vezni red. Došao je Lokateli, no nije starter, Juve ne može da se oslobodi Ramzija koji se sada povredio, ali će i pored toga probati da dovede jednog kreatora igre u poslednja dva dana prelaznog roka.

I dalje ostaje Pjanić kao solucija, ali problem su njegova primanja, dok su priče o Azaru i Asensiju izmišljotine medija. "Bjankoneri" mogu da dovedu Vitsela, ali teško da je on odgovor. 

Priča se da su prava meta dvojica igrača iz francuske lige, jedan je Auar iz Liona koji želi u Seriju A, ali predsednik Ola nije spreman da ga pusti na pozajmicu sa otkupom.

Drugo ime je mladi francuski reprezentativac Čuameni, no, Alegri želi nekog iskusnijeg od fudbalera Monaka. Pominje se i stara meta Korentin Toliso iz Bajerna, no biće teško dogovoriti se sa Bavarcima, ostalo je malo vremena. 

Alegri je rekao da je timu potrebno vreme, ali baš ga i nema, s obzirom da rivali pobeđuju. Izbegao je da govori o transfer pijaci, uz reči da ćemo videti šta će se desiti u poslednja 72 časa. 

Danas je stigao Kean, ali jasno je, sa ovim veznim redom neće daleko stići...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke