Javna poruka Memfisa Depaja na Instagramu, svi znamo šta ovo znači?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 17.05.2021.
19:14
Izvor: Sportske.net

Šta je sledeći korak?

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Napadač i najbolji igrač Liona Memfis Depaj oglasio se putem društvenih mreža i poručio da je pravi trenutak da preuzme kontrolu u svoje ruke pred najvažniju odluku u karijeri.

Odavno se zna da je Depajeva najveća želja da pojača Barselonu, ali stvari bi mogle dodatno  da se zakomplikuju ako Ronald Kuman dobije otkaz, što je sve izvesnije. 

Navodno, Depaja dele samo detalji da utanači konačni ugovor sa Barselonom, pa se možda na to odnosi deo da će iskoristiti i pomoć advokata. 

"Vreme je da preuzmem kontrolu nad svojom karijerom. Došao sam do tačke kada moram da donesem važne odluke o svojoj budućnosti, odlučio sam da pregovaram o mojim budućim koracima zajedno sa ljudima od poverenja, ali i uz pomoć pravnih stručnjaka. Odluku o svojoj sledećoj destinaciji doneću sam. Bićete prvi koji će to saznati", napisao je Depaj. 

Istovremeno se oglasio i transfer guru Fabricio Romano koji tvrdi da Depaj pregovara sa Barsom i da će konačna odluka uskoro biti poznata. Trenutno deluje da nema prepreka i pored činjenice da je Kuman verovatno bivši, Depaj je odlična tržišna prilika, jer  je u najboljim godinama, pokriva sve pozicije u napadu, besplatan je i spreman da spusti zahteve kako bi pojačao Barselonu.

Inače, Holanđanin je najbolji igrač Liona i ove sezone sa 20 golova i 10 asistencija, a za francuski klub je ukupno je odigrao 177 utakmica, postigao je 76 pogodaka i dodao 53 asistencije. 

On je u Lion stigao u zimu 2017. godine za 16 miliona evra, a od 31. juna će biti slobodan u izboru nove sredine.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke