Javnost obmanjena - Talenat kojeg tek treba da vidimo napustio PSŽ

Autor: Nemanja Janošev
sreda 29.06.2022.
08:51
Izvor: Sportske.net

PSV Eindhoven
PSV Eindhoven

Povezane vesti

Talentovani holandski vezista Ćavi Simons (19) novi je fudbaler PSV Ajndhovena.

Iako ništa nismo videli od ovog momka kada je seniorski fudbal u pitanju, o njemu se mnogo piše, što je mač sa dve oštrice. Količina pažnje koja je usmerena ka Ćaviju Simonsu u prošlosti je "jela" brojne talente, ali imajući u vidu njegov naredni izbor, on bi mogao da se otrgne od medijske pompe i radom u pravoj sredini krene u proboj ka vrhu.

Posle tri godine u Pari Sen Žermenu, Ćavi Simons potpisao je za PSV. Prethodnih dana svi inostrani mediji su pisali o tome da će Holanđanin produžiti ugovor sa Parižanima, a potom biti prosleđen na pozajmicu na "Filips stadion", no desio se obrt. Simons je parafirao ugovor sa slavnim holandskim klubom do 2027. godine i tako će mu fokus potpuno biti usmeren na PSV.

On je rođen u Amsterdamu, a prve korake načino je u španskom Taderu, da bi se priključio akademiji Barselone koja ga je tada privolela pre Čelsija i Real Madrida. Od ranih dana mediji njegovu karijeru prate na svakom koraku i sada su ostali u čudu da se odlučio za kraj saradnje sa "svecima".

Srećan je zbog projekta koji mu je predočen od strane PSV Ajndhovena, te njegovo dokazivanje u seniorskom fudbalu može da otpočne.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke