Jedan klub odustao zbog Halanda, svi znate zbog koga!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 21.02.2022.
11:19
Izvor: Sportske.net

Ni Norvežanin ne bi bio oduševljen...

EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN
EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

Povezane vesti

Kako se priča, Mančester Siti ne želi Halanda. Navodno Gvardiola je poručio klubu da je jedina legitimna meta za napadača, Hari Kejn i da ako ne mogu da dovedu Engleza ne bi trebalo da troše veliki novac na napadača.

Više je razloga, jedan jer Pep hoće igrača koji odmah garantuje golove i ne treba da se navikaka na Pl, ali priča se da ne želi fudbalera koji nije svim srcem posvećen klubu.

Javna je tajna da iako je Erlingov otac Alfi Haland igrao za Siti, to nema veze sa izborom kluba. Norvežaninu se ne ide u Englesku, njegova prva opcija je Real, a ne bi imao ništa protiv da završi u Barseloni.

Ima još kandidata, kada je Rajola u pitanju PSŽ je svakako opcija, oni će sigurno tražiti novog napadača ako ode Mbape.

Kejn?

On navodno nije promenio mišljenje bez obzira na pobedu Totenhema koju je i režirao protiv Sitija. Niti veruje da bi Konte mogao bez pojačanja da stvori tim spreman da se bori za trofeje, niti da će Totenhem dovesti pojačanja koja će ih učiniti konkurentnim u borbi za vrh.

Ne odustaje od Sitija, ali taj transfer nije nimalo bliži nego prethodnog leta jer Livi će tražiti nerazumne sume.

Zbog svega toga čeka nas vrelo leto i najverovatnije još jedna saga o Hariju Kejnu i njegovoj želji da napusti klub u kome je ponikao. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke