Jedan "lajk" je bio dovoljan, navijači Totenhema u transu! I to je tek početak?

Autor: Milovan Longinov
sreda 03.11.2021.
09:06
Izvor: Sportske.net

Zamislite ovaj scenario?

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Kristijan Eriksen je jednim potezom doveo do ludila navijače Totenhema.

Antonio Konte je imenovan za novog menadžera Totenhema, a Danac je na društvenim mrežama "lajkovao" post o njegovom dolasku i lavina je počela.

Konte je doveo Eriksena u Inter u januaru 2020. godine, u početku je Danac bio u njegovoj nemilosti, ali je ubrzo postao važan šraf.

Eriksen nema pravo da igra u Italiji, zbog strogih pravila da u Seriji A igrači sa defibrilatorom, koji je Dancu ugrađen nakon što je doživeo srčani udar na meču sa Finskom na EP. 

Zbog toga ga navijači Totenhema čekaju raširenih ruku i nakon jednog "lajka" krenula je lavina pozitivnih komentara i poziva da se vrati kući. 

"Vrati se druže, mi ćemo te vratiti u vrh." 
"Voleli bismo da se Eriksen vrati kući, čekamo te." 
"Levi, molim te vrati Danca kući, potrebna nam je njegova kreativnost."
"Vrati se, kralju naš." 
"Eriksen is coming home. Confirmed." 

Ipak, ni tu nije kraj, jer navijači i dalje pričaju o ostalim i realnijim pojačanjima, o sredstvima koja će Antonio Konte dobiti. Danas mediji prenose da je prvi posao već završen. Navodno, Paratići je sve završio sa Frenkom Kesijem, sjajni vezista Milana će se za 10 miliona evra po sezoni sa bonusima preseliti u London. On je to tražio od Milana, klub je nudio manje, pa jasno da će Afrikanac poput Donarume i Čalhanoglua otići iz kluba. 

Naravno, pominju se, kako smo pisali juče i Vlahović, Lazari, De Fraj, moguće je još par igrača iz italijanske lige, ali mete poput Barele, Kjeze su nemoguća misija...

Ipak, Kesi je pakleno pojačanje, o Eriksenu navijači maštaju i "romantizuju" zajednička sećanja, no sve u svemu, "hajp" oko Totenhema je opet na maksimumu. Zahvaljujući dolasku velikog trenera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke