Jedan od najboljih golmana na svetu "slobodan", trka može da počne!

Autor: Milovan Longinov
petak 22.04.2022.
09:32
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo dobra odluka?

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Pari Sen Žermen letos je doveo Đanluiđija Donarumu, iako je imao sjajnog Kejlora Navasa. 

Rotacija bez pravila nije donela ništa dobro, jer i Donaruma i Navas smatraju da treba da budu prvi golmani i takav odnos je uticao na formu obojice.

PSŽ je tako morao da prelomi i da donese odluku da jedan može da ide, a to će biti - Kejlor Navas.

Ovo je donekle i očekivana odluka, iako je u pitanju jedan od najboljih golmana na svetu. On je bio jedan od najzaslužnijih za Realova tri vezana trofeja u Ligi šampiona, ali je Florentino Perez odlučio da ga proda i dovede Kurtou.

Navas se nije nabranio ove sezone i želi da ode gde će biti prvi izbor.

Za sada nema naznaka koji bi mogao da  bude njegov naredni klub, ali recimo da će se sigurno u trku uključiti Njukasl, što se piše po pojedinim navijačkim stranicama. 

Navas ima 35 godina, ove puni 36 i ovo je poslednja šansa za još jedan veliki transfer. 

Sistemom eliminacije znamo da recimo od velikih klubova ne dolaze u obzir Siti, Čelsi, Liverpul, Arsenal, Barselona, Atletiko, Inter, Milan, jer svi imaju svoje  jedinice u koje imaju poverenje. Za Navasa u Španiji postoji samo jedan klub, ali Real Madrid ima Kurtou, koji je neprikosnoven, a i Florentino Perez ima neke potpuno drugačije planove na tržištu.

Biće veliko pitanje da li će Erik ten Hag izabrati De Heu ili će i Junajted menjati golmana, no, Kejlor Navas je svakako lepa prilika na tržištu...

Inače, PSŽ bi već sutra  mogao da postane šampion Lige 1, Kilijan Mbape je uvek sigurica za strelce, a AdmiralBet daje sjajnu kvotu 1,64 da Francuz pogodi u bilo kom trenutku na meču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke