Jedan od ove dvojice se vraća iz penzije i staje na gol Barse!

Autor: Milovan Longinov
utorak 24.09.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Odluka je pala.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Sportski direktor Barselone Deko i Hansi Flik odlučili su da odmah dovedu drugog golmana, te da ne čekaju zimski prelazni rok.

Barselona po pravilima La Lige ima pravo da dovede nekog od slobodnih agenata na tržištu uz dozvolu da ga odmah i registruje u slučaju dugoročne povrede, što je slučaj sa Ter-Štegenom. 

Pouzdani katalonski izvori poput Elene Kondis i Tonija Huanmartija otkrili su danas da su opticaju dva slobodna golmana - Vojčeh Šćensni i Kejlor Navas!

Obojica su bez klubova, s tim što je Poljak krajem avgusta odlučio da ode u penziju, a Navas nije dočekao pravu ponudu po isteku ugovora sa Pari Sen Žermenom.

Izvori pišu da Poljak ima blagu prednost u odnosu na bivšeg golmana Real Madrida. Ipak, dodaje se i to da Žorž Mendeš, koji zastupa Navasa, čini sve da ga dovede u Barselonu. Navas je spreman da brani za minimalac, kao i da potpiše jednokratni ugovor do juna 2025. godine. 

Navodno će i pored dolaska novog golmana Injaki Penja ostati izbor broj jedan, ali će u slučaju lošijih partija imati adekvatnu zamenu u vidu iskusnijih čuvara mreže. 

Treba istaći i to da je Šćensni čak četiri godine mlađi od Navasa, da je prošle sezone branio 35 utakmica za Juventus, za razliku od Kostarikanca, koji čitavu prošlu godinu proveo na klupi Pari Sen Žermena. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke