Jedan sklonio Koka-Kolu, drugi pivo, sada bi mogli da budu predmet trampe leta?!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 17.06.2021.
08:37
Izvor: Sportske.net

Da li će se klubovi dogovoriti?

 EPA-EFE/Alexander Hassenstein
EPA-EFE/Alexander Hassenstein

Povezane vesti

Izgleda da su klubovi otvoreni za razmenu. Mančester Junajted želi Ronalda, ako Portugalac pristane na smanjenje plate, nude mu dve godine po 20 miliona. Navodno, kako tvrde engleski mediji spremni su da, ukoliko Juventus doplati novac pošalju Pogbu u Torino.

Računica Junajteda je jasna, Pogba neće produžiti ugovor, on nikada u dresu kluba nije igrao kao za Francusku i Juventus i ne žele da ga izgube bez obeštećenja. Juve bi sačuvao Ronaldovu platu i načinio Pogbu najplaćenijim igračem u ekipi, ali i u Italiji.

On i Rabio funkcionišu dobro, probaće da dovedu Lokatelija i na taj način da naprave strašan trio na sredini.

Inače, Pogba je juče bio na naslovnim stranama, krenuo je Ronaldovim stopama, naime, pomerio je pivo na konferenciji za novinare (Ronaldo je sklonio Koka-Kolu). Dok je Portugalac fanatik kada je u pitanju zdrav život, Francuz je Musliman, ne pije alkohol i nije želeo da flaša stoji ispred njega.

U svakom slučaju, o tome se priča, podelio je javnost, ali sigurno da bi eventualna razmena izazvala još veću pažnju. Ipak, Ronaldo još nije odlučio, on čeka PSŽ gde bi mogao da dobije isti novac kao u Juventusu 31 miliona po sezoni. Ali, mnogi kažu da bi se mesto otvorilo jedino u slučaju da ode Mbape.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke