Jedna opcija manje za Vlahovića, ostaju još četiri!

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 07.08.2023.
12:44
Izvor: Sportske.net

Trener prelomio.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Još uvek traje transfer saga oko srpskog napadača Dušana Vlahovića, a ozbiljnih novosti ima.

Prema pisanju engleskog "Gardijana", engleksi velikan Čelsi definitivno je odustao od golgetera Juventusa. Naime, trener "plavaca" Maurisio Poketino obavestio je upravu kluba da devetka "stare dame" nije igrač po njegovom ukusu.

Čelsi je imao nameru da ponudi Juventusu Romelua Lukakua i 40.000.000 evra, ali je Poketino odbio Srbina, dok će se za belgijskog napadača svakako tražiti nova sredina, a "stara dama" ostaje opcija.

Što se Vlahovića tiče, on trenutno ima još četiri mogućnosti. 

Jedna od njih je prelazak u Real Madrid, o čemu većm neko vreme pišu mediji u Španiji. Ipak, jasno je da je Kilijan Mbape apsolutni prioritet "kraljevskog" kluba, a tek ukoliko do njegovog dolaska na "Santjago Bernabeu" ne dođe, predsednik najuspešnijeg kluba na svetu Florentino Perez krenuće odlučnije po 23-godišnjaka.

Bajern Minhen je do pre nekoliko dana sve "karte bacio" na dolazak Harija Kejna, ali je Tothenem odbio ponudu od 100.000.000 evra za njega i sada su šanse Bavaraca svedene na minimum. U međuvremenu italijanski mediji javljaju da se šampion Nemačke okrenuo upravo prema Vlahoviću i spreman je da za njega ponudi dvojicu igrača, Leona Gorecku i Rajana Gravenberha, a ostaje da se vidi da li to Juventusu odgovara.

Ako Kilijan Mbape napusti PSŽ i do kraja leta pređe u Real Madrid, ne bi bilo nikakvo čudo da ga Vlahović zameni na "Parku prinčeva". Već pre nekoliko nedelja pisalo se o mogućnosti da Srbin pojača PSŽ, ali su te priče malo utihnule, usled čekanja raspleta oko statusa Mbapea.

Naravno, ukoliko Juventus i Vlahović ne pronađu dogovor ni sa jednim potencijalnim kupcem, Srbin ne bi imao ništa protiv da ostane u Torinu, a ugovor sa "starom damom" mu ističe tek na leto 2026. godine.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke