Jeftino prelazno rešenje za Ronalda - Prvi put bio promašaj, može li ovog puta biti "sedmica"?

Autor: Stefan Matić
subota 26.11.2022.
23:20
Izvor: Sportske.net

Holanđanin na izlaznim vratima Barse.

EPA-EFE/PETER POWELL .
EPA-EFE/PETER POWELL .

Povezane vesti

Mančester Junajted i Kristijano Ronaldo su završili saradnju. 

Intervju sa Pirsom Morganom je bila kap koja je prelila čašu. Junajted je ubrzo kreno u postupak protiv Portugalca, da bi sve kulminiralo raskidom ugovora između dve strane. Junajted sada traga za rešenjem, "crveni đavoli" će biti aktivni tokom leta. 

Pominje se Žoao Feliks, a Španija nudi još jedno rešenje u vidu Memfisa Depaja!

Holanđanin je slabo dolazio do minutaže u Barsi ove sezone kod Ćavija, doduše kuburio je i sa povredama, ali Van Gal je pokazao da računa na njega tokom tekućeg Mundijala. Depaj je i igrao svojevremeno za Junajted. Leta 2015. godine došao je iz PSV-a za 34 miliona evra, ali je posle sezonu i po otišao u Lion za upola cene. U Francuskoj je povratio svoju karijeru na pravi kolosek, od prošlog jula je pojačao Barsu. U Kataloniji je bio dobar tokom prve sezone, ali trenutna mu i ne ide najbolje kao što smo već spomenuli. 

Njegov ugovor sa Kataloncima ističe kroz sedam meseci, 28-godišnjak ne bi predstavljao veliki izdatak za premijerligaša. Tokom prvog mandata u Junajtedu poneo je "sedmicu", sada je legendarni broj ponovo slobodan. Možda ovog puta ima više sreće.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke