Još jedan desni bek stiže na "Etihad"?

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 20.12.2018.
21:08
Izvor: Sportske.net

Da li bi to uzdrmalo svlačionicu Mančester sitija?

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Gvardiola je 2017. godine želeo da dovede Danija Alvesa, iskusnog Brazilca sa kojim je odlično sarađivao u Barseloni, ali je Alves odlučio da obuče dres PSŽ-a. Jasno je svima bilo da je to učinio zbog para, jer Gvardiola nije želeo da mu ponudi toliku platu.

Sada se pominje da bi Dani Alves želeo da napusti Pariz i da se oproba u Premijer ligi, a favorit za njegovo dovođenje su upravo "Građani". Znamo da je Gvardiola tvrdoglav i da sigurno ne bi pristao da poremeti "harmoniju" u timu i dovede Danija Alvesa sa nekom ogromnom platom, ali da li je Brazilac spreman da prihvati smanjenje godišnjih primanja samo da bi zaigrao na ostrvu?

Trener Mančester sitija nije želeo da ispuni zahteve ni Aleksisu Sančezu, pa je ispalo dobro što su ga prepustili Junajtedu. Da li bi eventualni dolazak tridesetpetogodišnjeg levog beka loše uticao na Sitijevu svlačionicu? Pričalo se da je on dosta poremetio svlačionicu Juventusa dok je bio u Torinu. Svima je poznata i priča iz finala Lige šampiona, kada su se svi igrači Juventusa nervirali, a njega je bilo baš briga kako će se završiti utakmica jer je on to sa Barselonom već osvajao.

Dani Alves






Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 21.12.2018
15:40

Ako dodje to znaci da ce Danila da koristi kao levog beka?

avatar
Paul Kersey
Friday, 21.12.2018
02:47

Niko ko ima lični integritet ne bi uopšte dozvolio sebi da razgovara sa takvim nazovi čovekom. Dobar igrač, ali moralna nula.