Još jedan Holanđanin potencijalna zimska bomba u PL!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 16.01.2023.
21:30
Izvor: Sportske.net

Holanđanin u pregovorima!

EPA-EFE/Rungroj Yongrit
EPA-EFE/Rungroj Yongrit

Povezane vesti

Denzel Damfris bi vrlo lako mogao da napusti Inter ove zime!

Italijanski novinar Niko Skira otkriva da je Rafaela Pimienta, agentkinja holandskog reprezentativca na pregovorima u Londonu, a među zainteresovanim klubovima su - Čelsi, Mančester junajted i Totenhem!

Što se tiče Čelsija, izgleda da je sa "plavcima" povezan svaki mogući i dostupan igrač na tržištu, inače ne postoji pravo objašnjenje za sve poteze koje vuče Tod Boli.

Mančester junajted je tražio zamenu za Arona Van-Bisaku, ali su i priče o njegovom odlasku utihnule jer je na pravi način iskoristio povredu Dioga Daloa. Ipak, veruje se da će Erik ten Hag u 2023. želeti još jedno pojačanje kraj desne aut linije.

I za kraj, tu je Totenhem, koji možda ima i najveću potrebu za igračem poput Damfrisa. Pedro Poro je meta broj jedan, ali Sporting insistira na klauzuli od 45 miliona evra što Sparsi ne žele da plate.

S druge strane, Damfris bi navodno bio dostupan za 35-40 miliona evra i velike su šanse da bi mogao da ode u Englesku ove zime.

Koji je idealan klub za Damfrisa i kome je najpotrebniji?

Podsetimo, holandska kolonija je na Ostrvu poslednjih godina sve veća, jer su redom dolazili Virdžil van Dajk, Doni van de Bek, Tajler Malasija, i ove zime - Kodi Gakpo i Vaut Veghorst. Damfris je sledeći?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke