Još jedan Interov poklon ljutom protivniku - Bremer Juventusov!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 19.07.2022.
16:41
Izvor: Sportske.net

Brutalan igrač ostaje u Torinu!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Brazilski štoper Gleison Bremer postaće novi fudbaler Juventusa, prenose svi relevantni italijanski mediji.

Jedan od najboljih defanzivaca Serije A u protekle dve godine ostaće u gradu Torinu i tako steći animozitet od strane pristalica svog bivšeg kluba, lokalnog Juventusovog rivala.

Njega su prevashodno želeli u Interu i predstavnici "nerazura" su juče razgovarali sa čelnicima Torina o transferu, međutim, nisu pronašli zajednički jezik. Tu je "uskočio" Juventus koji je bio spreman da ispuni finansijske zahteve svog gradskog protivnika, te će Gleison Bremer, ukoliko dogovori lične uslove, obući dres "bjankonera" i postati njihovo treće pojačanje ovog leta posle Pola Pogbe i Anhela di Marije.

Transfer je vredan 40.000.000 evra, uz još 7.000.000 evra bonusa, što za Juve u ovom trenutku nije nepremostiva prepreka budući da će zaraditi 80.000.000 od prodaje Matijsa de Lihta u minhenski Bajern. 

Inter je tako još jedanput ostao kratkih rukava kada su se takmičili za potpise sa timovima iz Serije A. Prošle godine ih je Milan pobedio u borbi za Sandra Tonalija, potom je Roma pre nekoliko dana stigla do Dibale, a sada je Juventus preoteo Bremera ispred očiju poslednjeg italijanskog osvajača Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke