Još jedan Srbin stiže u Englesku, kako će nam biti potrebni njegovi golovi!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 27.12.2017.
09:59
Izvor: Sportske.net

Jeste li se zapitali koje je rešenje ako Mitar ostane "zarobljen" u Njukaslu. Imamo li napadača?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Da bi se pobedio neko, moraš da postigneš gol. Srbija je na Mundijalu, ali, iako to niko javno ne govori, ima problem sa napadačima. Prva opcija je Mitrović koji ne igra ove jeseni, pa bi šansu mogao da dobije Prijović koji će ove zime izgleda promeniti sredinu.

Gledao ga je Everton, pričalo se o Hadersfildu, ali najbliži je Čempionšipu.

Naime, slavni Lids želi našeg napadača koji je u Grčkoj starter, za PAOK je u 40 mečeva postigao 20 golova.

Problem za Grke je što će obeštećenje morati da dele, doduše ne na ravne časti sa Legijom, naime, Poljaci, bivši Prijovićev klub imaju 15% od sledeće prodaje.

Lids hoće da plati obeštećenje, ali izgleda ne i klauzulu od 10 miliona koju ima srpski napadač da se Grci ne bi pitali ništa.

On je naravno spreman da ode u Čempionšip, to je karta za ono najveće društvo, najvažnije je da igra, tu bi pre dobio šansu nego u PL. Stil igre mu odgovara, Prijović zanimljivo nikada u sezoni nije postigao manje od 10 golova, a igrao je velikom broju klubova.

Zanimljivo da je već bio u Engleskoj, kao klinac u Derbiju, kalio se u Jovilu i Nortemptonu, ali među "Ovnovima" nije dobio šansu.

Lids je u ovom trenutku peti na tabeli, na poziciji za plej-of, ali žele direktan plasman, u PL nisu bili od 2004. ali su dve godine pre toga igrali polufinale LŠ. Igrali su u finalu KEŠ, osvojili tri titule, poslednju 1991. sa Kantonom. Uspavani džin bi ponovo među najbolje, tamo gde pripada, a Prijović bi trebalo da doprinese tom cilju.

Mi čekamo golove, zbog Srbije u Rusiji, pre svega...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos90
Wednesday, 27.12.2017
16:53

Srbija ima problem sa napadacima ne samo za ovaj mundijal, vec dugi niz godina

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
11:48

Nesto sam razmisljao, mozda nam i trebaju po dva krila na obe strane i dva ofanzivna vezna, Tadica mozemo da upotrebimo za obe te pozicije, a onda moze i taj treci spic uz Mitrovica i Prijovica- kandidati su Skuletic, Pesic, Stojiljkovic i Djurdjevic, eventualno Jovic. Raspored sad nije bitan.

avatar
fudbalski sef
Wednesday, 27.12.2017
11:16

Po mom misljenju mitrovic bi trebao da bude prvi napadac srbije