Još jedan velikan iz Istanbula "zagrizao" za Savića?!

Autor: Mladen Heleta
utorak 21.05.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net

Fener ga želi još od januara.

EPA/VICTOR LERENA
EPA/VICTOR LERENA

Povezane vesti

Stefan Savić (33), iskusni crnogorski fudbaler i štoper Atletiko Madrida, velika je želja Bešiktaša, piše turski portal "Haberturk", a prenose "Vijesti".

Fenerbahče je još tokom januara probao da privoli Savića u svoje redove i nije uspeo, a sada se u trku uključio još jedan od velikana iz Istanbula.

Zahvaljujući automatskoj klauzuli Savić je nedavno dobio novi jednogodišnji ugovor od Atletika, ali su mnogi mediji poslednjih dana pisali da to i ne znači da će bivši fudbaler Partizana ostati u Madridu.

Uz sve to, čini se i da se Savić tokom pretposlednjeg kola La lige pozdravio i sa navijačima madridskog kluba, dok radio "Kadena Ser" javlja da će gotovo sigurno napustiti Atletiko tokom leta.

Savić je u Atletiko stigao 2015. i bio je jedan od ključnih igrača Dijega Simeonea, sve do ove sezone kada je popularni Čolo "dozirao" njegovu minutažu.

Sa "jorgandžijama" je bio šampion Španije 2021, stigao je do finala Lige šampiona (2016), osvojio Ligu Evrope i Superkup Evrope (2018), pa se čini i da je sa 33 godine pravo vreme za nove izazove...

Osim Bešiktaša, navodno su za njega zainteresovani i klubovi iz Italije i Saudijske Arabije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke