Još jedna potvrda - Filip Kostić ne putuje na megdan Real Madridu

Autor: Nemanja Janošev
utorak 09.08.2022.
12:30
Izvor: Sportske.net

Više nema nikakve dileme, ostalo je da se još sve ozvaniči s Juveove strane.

 EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i još uvek fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta Filip Kostić neće otputovati sa ekipom u Helsinki na utakmicu UEFA Superkupa sa Real Madridom, potvrdio je nemački klub.

Njega nema na spisku igrača koji su krenuli put finskog grada budući da on kompletira transfer u Juventus i njegov let iz Frankufrta ići će u drugom smeru. Očekuje se da Kostić u narednim danima doputuje u Torino kako bi prošao medicinske preglede, a potom potpisao višegodišnji ugovor sa Juveom.

"Filip se ponašao na uzoran način prošle sezone i odigrao je veliku ulogu u osvajanju Lige Evrope. Uvek smo govorili da mu nećemo biti prepreka da napusti klub, ako stigne ponuda koja zadovoljava sve strane. Trenutno smo u obećavajućim pregovorima se jednim klubom (čitaj: Juventus) i to se bliži kraju. Imamo širok tim i puno poverenja u momke. Tako smo odlučili, uz zahtev njegovog budućeg kluba, da utakmicu protiv Real Madrida odigramo bez Filipa", kazao je sportski direktor Ajntrahta Markus Kreše.

Tako je Filipova poslednja utakmica bila ona u petak protiv Bajern Mihnena koju je Ajntraht izgubio 6:1 na svom terenu. Kragujevčanin je prošle sezone upisao sedam golova i čak 15 asistencija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke