Još malo, novac i napadač za drugi najveći transfer svih vremena! Ostala samo jedna prepreka!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 15.07.2021.
08:46
Izvor: Sportske.net

Čeka nas baš ludo leto...

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Čelsi namerava da dovede Halanda, tu više nema nikakve dileme. Oni su obavesti sve zainteresovane klubove da Tami Ejbraham koji je na marginama od dolaska Tuhela na kormilo nije na prodaju.

Razlog, pokušaće da ga ubace u sporazum sa Dortmundom oko Halanda.

Čitav posao bi trebalo da bude vredan nešto više od 180 miliona evra, što znači da bismo videli ne samo britanski rekord već drugi najveći transfer u istoriji.

Dortmund želi Ejbrahama, na kraju krajeva iskustva sa Sančom koga su prodali Junajtedu i talentovanim Belingemom pokazuju da je to odlična sredina za mlade engleske fudbalere.

Gde zapinje?

U proceni Čelsija da Ejbraham vredi 60 miliona evra. Nemci ne vide tako stvari, oni navodno smatraju da je 40 miliona realno, dakle, uz oko 140 miliona evra, "Plavci" bi trebalo da pošalju ovog igrača. Ejbraham je navodno meta i Sitija, ali i Arsenala, no, ni oni neće platiti 60 miliona.

Ipak, u Čelsiju su optimisti da će završiti posao. Pre svega jer novac imaju, probaće da prodaju nekoliko igrača koji su višak, ima interesovanja, ali ne po cenama koje su odredili. Plan da skupe stotinak miliona od prodaja je preambiciozan iako dosta klubova hoće Emersona Palmijerija, Zijeha, Hadsona-Odoija i još par igrača koji su na pozajmicama.

Svet čeka, Rajola grozničavo radi na transferu, kada Abramovič nešto želi, obično to i dobije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Thursday, 15.07.2021
09:19

Realno, naci ce se na sredini na oko 50 miliona za Abrahama i to je to. Zijeha mogu prodati za 25 do 30 milki, Odoija sigurno za 25, mozda cak i Bajernu koji ga je vec jurio, otisao je Ziru gde stede na plati, Palmierij, Alonso i ce doneti po 10 do 15 milki... znaci 100 miliona nije daleko.