Joško Gvardiol otkrio koji je klub njegovih snova, da li će mu se san ostvariti?

Autor: Milovan Longinov
subota 07.01.2023.
10:45
Izvor: Sportske.net

Hrvat priznao.

EPA-EFE/Abir Sultan
EPA-EFE/Abir Sultan

Povezane vesti

Jedan od najboljih igrača nedavno završenog Mundijala u Kataru, Joško Gvardiol, priznao je da od malena navija za - Liverpul!

On je je dao zanimljiv intervju za hrvatski "Danas", u kome se dotakao i potencijalnog transfera. 

Na pitanje koji klub bi izabrao 10-godišnji dečak Joško Gvardiol kada je maštao o fudbalskim velikanima, Hrvat je kao iz topa odgovorio - Liverpul.  

"To bi definitivno bio Liverpul. Još od malih nogu gledao sam Liverpulove utakmice sa svojim ocem. Svaku sezonu smo detaljno ispratili. To je klub koji mi je ostao poseban u srcu", rekao je Gvardiol. 

Očekivano, komentarisao je i pregovore sa Čelsijem, sa kojim se od letos povezivao, ali je na "Stamford Bridž" sada stigao Benoa Badijašil.

"Nisu odustali, ali bio je dogovor da ćemo pregovarati na zimu. Zima je došla pa ćemo videti šta i kako dalje, ali u redu je, ima još dosta vremena", rekao je Gvardiol.

Zaključak je da Joško Gvardiol gleda ka Premijer ligi, što je i sam priznao. 

"Od malena sam uvek težio engleskoj ligi. Svi znamo o kakvoj se ligi radi. Jesam li dosta zreo i spreman za tu ligu, ne znam. Videćemo, kada osetim da je to taj trenutak, da sam prešao neki nivo i došao do granice u Nemačkoj, onda ću videti šta je najbolje za dalje", istakao je Gvardiol.

Teško da će Jirgen Klop razbiti kasu i dovesti štopera od 100 miliona evra, koliko je RB Lajpcig procenio Gvardiola, a i Čelsi je sada doveo Badijašila i popunio poslednju liniju odbrane.

Liverpul večeras startuje takmičenje u FA  kupu, a AdmiralBet nudi tip 1&2-4 i kvotu 2,05!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke