Jović Realova zimska premija - ko je sve u igri?

Autor: Sportske Net
četvrtak 23.09.2021.
09:00
Izvor: Sportske.net

Gde će Luka završiti?

twitter
twitter

Povezane vesti

Luka Jović bi mogao ponovo biti, kao što se to dogodilo prošle sezone, jedan od izlaza Real Madrida na zimsko tržište. Napadač preispituje svoju budućnost u nedostatku minuta u belom dresu. 

Nekoliko klubova spominjalo se kao potencijalni izlaz sa Srbina na zimu. Jović može pronaći šansu u Arsenalu ili u Vest Hemu, klubovima Premijer lige koji su u prošlosti pokazivali interesovanje za ovog igrača.

"AS"prenosi da Jović ima i druge opcije. Bundesliga i Serija A dve su poželjne destinacije za Jovića ako stigne atraktivna ponuda. U Nemačkoj je, zapravo, tamo gde je najviše nastupao i gde je prošle sezone odlučio da ode na pozajmicu u svoj stari klub Ajntraht iz Frankfurta. 

Kada je reč o Seriji A, spominju se Juventus i Milan svi usled različitih problema sa napadačkim kadrom. U "staroj dami" traže bar dostojnu zamenu za Ronalda, dok u Milanu ne mogu da računaju na Zlatana Ibrahimovića, zbog novih problema sa povredama. 

Evidentno je da će Luka, ako se ovako nastavi, otići iz španske prestonice. Srpski reprezentativac ne samo da ne pokazuje da treba da ostane, već ni ne dobija adekvatne prilike. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke