Juče super agent, danas super klub - Oni će pozdraviti Darvina?

Autor: Lazar Nikolić
petak 08.04.2022.
17:15
Izvor: Sportske.net

U Benfici se samo smeškaju i dižu cenu.

EPA-EFE/MANUEL DE ALMEIDA
EPA-EFE/MANUEL DE ALMEIDA

Povezane vesti

Sve u karijeri urguvajskog napadača ide kao u najboljem filmu. Nakon što je ove sezone "eksplodirao" u dresu Benfike za koju je postigao 28 golova na 35 utakmica, juče je dobio novog "super" agenta, a uskoro bi mogao i novi "super" klub.

Nakon što je Barselona prva krenula u napad na 22-godišnjaka iz Urugvaja, ali i odustala zbog 10 miliona evra, svoju šansu imali su engleski velikani Mančester junajted i Liverpul, na red su došla još dva evropska gigana.

Prema pisanju medija u Portugaliji, Mančester siti i Atletiko Madrid trenutno su najveći favoriti da u svoje redove dovedu jednog od najtraženijih fudbalera na svetu.

Pored ova dva kluba portugalski "Rekord" pored Darvinovog imena navodi listu timova koji ga još uvek žele, a to su: Bajern, Inter, Milan Barselona, Arsenal, Totenhem, Njukasl, ali i već pominjani Mančester junajted.

Kada je ovakva lista "udvarača" logično je da je Benfika astronomski povećala cenu za svog "zlatnog dečka". "Orlovi" sada merkaju čitavih 100 miliona evra za svog sjajnog napadača.

Neko će dati toliko, pitanje je samo ko, Mančester siti deluje kao klub koji te pare ima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shone1979
Friday, 08.04.2022
17:32

Pustite me da umrem od smeha!!! 😂 😂 😂 Čuj, novi Vidić 🤣 🤣 🤣