Junajted i Arsenal u klinču - Žele vezistu svetske klase za "siću"!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 11.08.2021.
10:30
Izvor: Sportske.net

Gde će završiti?

EPA-EFE/Alexander Hassenstein
EPA-EFE/Alexander Hassenstein

Povezane vesti

Premijerligaši Mančester junajted i Arsenal zainteresovani su za veznog fudbalera minhenskog Bajerna Korentana Tolisoa.

Žario je i palio Ligom 1 noseći dres Olimpik Liona i u tandemu sa Nabilom Fekirom bio strah i trepet za protivničke odbrane, kako u Ligi 1, tako i u evropskim takmičenjima.

Stigao je poziv iz Minhena, Toliso se nije previše nećkao, a Lion je prihodovao oko 40 miliona evra na ime obeštećenja. Došao je u Bavarsku kao veliko pojačanje, prvu sezonu odradio odlično, a onda je usledio pad forme, po koja povreda i njegov broj utakmica se značajno smanjio, baš kao i njegov uticaj na igru šampiona Nemačke.

Nije više u prvom planu i Bajern planira da napravi mesta u ekipi njegovom prodajom. Ono što je zapanjujuće jeste cifra koju traže za njega - 10 miliona evra! Ovu pogodnost žele da iskoriste Mančester junajted i Arsenal, te ojačaju svoj tim na poziciji u veznom redu.

U Mančesteru se nadaju da će njegov dolazak u veznom redu zaključati sve moguće "rupe", te bi sa Pogbom, iza Bruna Fernandeša, trebalo da čini moćnu sredinu terena. S druge strane, u Arenalu bi imao značajniju ulogu, ali pitanje je da li im se ambicije poklapaju.

Sve u svemu, 10 miliona evra za vezistu ovakvog renomea je, za pomenute klubove, "sića" i biće zanimljivo videti gde će svetski šampion iz 2018. godine završiti.

Odigrao je 24 utakmice prošle sezone u svim takmičenjima i imao učinak od tri pogotka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke